Infantil femení 2017/2018

Crònica d’una temporada: INFANTIL FEMENÍ
Tot son cares noves, moltes ganes per les dues parts de començar aquesta temporada. Comencem la pre temporada amb l’objectiu de fer un equip sòlid en atac i dur en defensa, en cap moment ens posem objectius (nivell A o B), fem la primera fase i quedem primers de grup sense cap derrota, a tots ens sorprèn, pensem que ens ha tocat el grup fluix o ens han donat peixet…
Ara ja estem a nivell A, aquí ja sembla que no tot son flors i violes, segon partit i el CB Llança ens posa a lloc, ens ensenya com s’ha de jugar per guanyar i acabem la primera volta amb una sola derrota però pendents de jugar dues vegades contra el líder, Olot. Però abans anem al camp del Llança allà juguem el millor partit de la temporada, recuperem l’average i ens posem de ple en la lluita pel títol però també ho paguem car, l’esforç en aquell partit fa que tinguem 3 baixes als següents partits i perdem vs CB Fornells amb un “amarrategui”, CB Olot i CB Onyar ( partit per oblidar) , tot i així seguim amb la FE de quedar entre les dues primeres a falta de 2 jornades i algunes caramboles, però no ha pogut ser l’Olot ens guanya a casa i perdem tota esperança.
Tot hi així molt contentes amb la bona temporada i la feina feta, s’ha competit sempre a un alt nivell!!