Sènior femení 2017/2018

El sènior femení tanca la temporada a segona Catalana. Experiència on hem tingut plaer de competir i jugar contra bons equips amb jugadores de molt nivell.

L’evolució de l’equip ha estat irregular de principi a fi , tot i obtenir el doble de victòries a la segona volta. La falta d’experiència i la falta de continuïtat en les dinàmiques entre setmana principalment, porten l’equip al descens.

Tot i així, i valorant els aspectes positius, acomiadem la temporada contrastant jugadores molt joves, alguna júnior i tot, que han demostrat estar al nivell de la competició i que tard o d’hora faran que l’equip torni a pujar.

També destacar l’aportació de l’Elisa Majó que ahir va jugar el seu últim partit . Tot i les obligacions personals ha donat una lliçó de compromís i saber estar. Jugant una temporada amb la seva filla en el primer equip.