Nova actualització a la web

Hem fet petites actualitzacions a la web del club.

Ja tenim un apartat d’història del club on s’explica una mica l’origen del club, títols i premis rebuts (per accedir-hi directament cliqueu aquí). Si teniu alguna informació extra o creieu que la informació posada no correspon a la realitat envieu-nos un mail a coordinador@cbfarners.com per tal que poguem rectificar-lo el més aviat possible.

Ja tenim un apartat on penjarem les fotografies del club (per accedir-hi directament cliqueu aquí). Si teniu fotografies antigues o bé recents que ens pogueu aportar per actualitzar-les ens les podeu fer arribar.

3 thoughts on “Nova actualització a la web”

  1. Animo a tothom qui tingui fotos les envii al coordinador!!! … es emocionant veure aquestes fotos!!!…. snif snif…… que macuuuuu !!!!!

    Frase de peli:
    Cuando eramos soldados:
    EPÍLOGO . Los que hemos visto la guerra no la olvidaremos jamás, en el silencio de la noche siempre escucharemos los gritos, ésta es nuestra historia, en una epoca en la que fuimos soldados y jovenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *